Årsmöte 2019 den 26 februari 2019

Monica och Pia fördjupade i verksamhetsberättelsen

Så var också detta årets årsmöte betr år 2018 avklarat, Allt gick enligt planerna. Vi hade lite manfall från styrelsen då vår ordförande hade bök med ryggen och vår sekreterare hade bök med hälen. Så kan det vara ibland. Men starka krafter återstod. Monica gick in som ordförande och Pia tog sekreterarrollen. Inga större förändringar i styrelsen. Carin Lundqvist hade avsagt sig omval och i hennes ställe som suppleant träder Eva-Lena Bard in. Vi tackar Carin för de år hon har ställt upp för föreningen. Eva-Lena bor i Garpenberg men har tidigare under många år bott i Locarno i Schweiz på gränsen till Italien. Hon är väl förtrogen med Italien och dess språk. Vi tror att hennes kunskaper är en tillgång för föreningen och vi hälsar henne varmt välkommen. Verksamhetsberättelsen lästes upp och vi fann att vi hade gjort en hel del intressanta och trevliga program under 2018. Den finns att läsa på vår hemsida under fliken ”årsmöten”.

frukt- dryck- och godsibuffén,

En ekonomisk rapport redogjordes av kassören. Vår ambition är att när vi går in i nästa år skall vi ha ca 10.000,- i likvida medel. Vad övrigt är skall gå tillbaka till medlemmarna. Revisorerna läste revisionsberättelsen och styrelsen gavs ansvarsfrihet. Medlemsavgiften på 200,-/år kvarstår. Styrelsen är intakt med den förändringen att Carin utgår och Eva-Lena träder in i hennes ställe. Styrelsen: Anne-Marie Hammar, Monica Borg, Marianne Björnfot-Cohen, Pia Witt, Ingegerd Permalm, Marianne Husfeldt-Hansson och Eva-Lena Bard.
Efter avslutat möte såg vi en gammal goding. ”Italienska för nybörjare” En charmig dansk film som nu har några år på nacken. Men den håller bra ännu. Till filmen hade det dukats upp en godis- och fruktbuffé. Vi lät oss väl smaka och kröp in i biomörkret.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.