Årsmöte 2020 den 26 februari 2020

Och så är årsmötet 2020 också tillända.  Dagordningen gicks snabbt igenom.  Verksamhetsberättelsen för 2019 lästes upp. Vi har gjort en massa roliga och intressanta program under det gångna året.  Revisionsberättelsen föredrogs av revisorerna.  Och styrelsen beviljades ansvarsfrihet av stämman.

Aina Dalentoft

En bra sak hände under punkten ”val av styrelse”.  Aina Dalentoft  valdes in och berikar vår styrelse som suppleant. Hela årsmötet tror jag tog max 20 minuter

Så blev det uppdukning och framdukning och avhämtning av vårt biogodis.  Clemintiner, druvor, festis att dricka och en skål med riktig godis.

Så blev det dags för kvällens stora händelse.  FILMEN.  En mycket bra film av Frederico Fellinis. ”Cabirias nätter”.  Sedan var det bara för oss att lämna stugvärmen och ge oss hemåt i vintermörker och kyla.  Men nöjda.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.