Restaurangskolan Ecole den 16 november 2017

En restaurangskola som funnits i Falun sedan 1985.  Över 800 kockar och servitörer har fått sin utbildning här. 

Ett samarbete mellan skolan och föreningen resulterade i en italiensk afton.  Eleverna bjöd på fyra rätter, vilka alla utföll till belåtenhet. Från början var 20 platser reserverade för oss.  Detta antal fick ökas på ytterligare några gånger.  Restaurangpersonalen  anpassade sig villigt.

Det var lite trixigt att hitta hit.  Hade inte Karin varit med i bilen hade Pia och jag fortfarande irrat runt.  Området var så stort.

Vi åt och pratade under trevlig samvaro.  Detta var ”la ultima volta” för året varför ordförande tyckte vi skulle sjunga några julsånger.  Lite dividerande fram och tillbaka om att det kanske var lite tidigt med julsånger så enades vi om Luciasången på italienska. Efter tre omtagningar så satt den fint.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.