Italienska sportbilar torsdag 24 oktober 2019

Tre män och två bilar tog emot oss.

Tom Norell, Arberto Ferrante och Sten-Inge Östlund

Vi började i garaget där vi fick njuta av linjerna, imponeras av motorljudet och gå runt och beundrade skapelserna.  Det är något visst med italienska sportbilar.  Tom Norell tog emot oss i sitt hem och talade varmt om Ferrarin.  Sten-Inge Östlund hade med sig sin Alfa Romeo som han och Alberto Ferrante talade varmt för.  En viss leksam rivalitet kunde vi skönja mellan dessa herrar beroende på vilket märke hjärtat klappade för. Lamborghinin fickvi  också höra några ord om.

Kalle och Britt i Ferrarin

Aina i Alfan med beundrande besökare

De som ville fick provsitta. Men man fick göra det på egen risk.

 

Ner och i kommer man alltid men det gäller att prångla sig upp också.  Här gäller det att ha en viss smidighet i kroppen Några tuffa passade på.  Att sitta i dessa bilar är som att sitta på asfalten och åka.  Låga bilar både Ferrarin och Alfan.

det kulturella runt poolen

Vi förflyttade oss så småningom in i Solveigs och Toms spa-avdelning där det bullades upp lite smått och gott.  Ferrari-godis och ett mousserande vin som också hette Ferrari. Det kunde vi inte motstå utan måste prova.

 

Nu fick vi höra om de olika bilarnas historia där Tom och Alberto berättade. Också Sten-Inge komplettarade med en och annan rolig historia ur verkliga livet.  Vi fick också se en kortare film om Ferrarins historia.

 

Ett lite annorlunda studiebesök som uppskattades mycket av oss som var där

 

Ett stort tack till Tom som öppnade sitt garage för oss samt arrangerade och kontaktade sina vänner för att vår upplevelse skulle bli så rik som möjligt

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.