15-årsjubileum 2008-2023 torsdag 26 oktober 2023

Så blev den äntligen av vår jubileumsfest. 15 år en aktningsvärd ålder.

Det blev en fin fest. Denna gången slog vi till på restaurangskolan Ecole. Beläget mitt i stan. God mat, goda drycker och trevliga medlemmar som sammanbinds av intresset för Italien..  Vi är nu 93 medlemmar och 64 stycken hade anmält sig till denna afton

Vi hade även ett sånghäfte med italienska sånger

Ett quiz där vi kunde visa våra kunskaper om Italien

Särskilt roligt var det att Giulia Messina Dahlberg och Angela Poroli var med oss.  Dessa båda var med när föreningen bildades

 

Giulia hade åkt ända från Skövde för att säga hej

Vi fick också höra vad vi ha plranerat framöver. Närmast är ett högintressant föredrag av och med Stefan Cohan om romarrikets uppgång och fall den 22 november. Till våren händer det också en hel del.  Föreningen lever i allra högsta grad

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.