Årsmötet 2024 8 februari 2024

Så var årsmötet för år 2023 avklarat. Låg tidigt i år för vi har spännande program som pockar på att få vara med under våren. Det var helt fullproppat av medlemmar som deltog. Mötet löpte på utan några intermezzon och dagordningen följdes. Till ordförande och sekreterare för årsmötet valdes Monica Borg resp Eva Peras.  Verksamhetsberättelsen upplästes och visades också på bioduk.  Vi har gjort en hel del under 2023. Kassören Marie Ganters läste upp den ekonomiska rapporten. Därefter var det revisorerna som föredrog revisionsberättelsen. Dessa har kunnat konstatera att ekonomin sköts i god ordning och de yrkade på ansvarsfrihet för styrelsen. Vilket mötet godkände.  Medlemsavgiften blir oförändrad under 2024,  200,-/medlem och år.  Styrelsen består av ordförande, fem ledamöter och två suppleanter.  Två nya medlemmar i styrelsen hälsades välkomna och det är Tyge Olsson och Britt Asplund. Styrelsen består i sin helhet av följande personer:  Monica Borg, Eva Peras, Marie Ganters, Ingegerd Permalm, Marianne Björnfot-Cohen, Tyge Olsson, Pia Witt och Britt Asplund. Hans Hansson  och Curt Winberg omvaldes som revisorer och valberedningen består av Göran Ganters och Rolf Cederberg.

Inga övriga frågor hade inkommit.  Därmed var själva årsmötet avklarat och vi kunde gå över till andra roligheter.

Lotteridragning, godis, dryck, frukt och bio   Tre lyckliga vinnare vann varsin cellofanpåse med 1) Pasta Tortiglioni från Zeta  2) Pecorino Roman (fårost) 3) en  burk grillad kronärtskocka och 4) en burk pesto Trapanese. Filmen I´isola delle Rose lockade till både skratt och eftertanke.  En helkväll med andra ord.

Nu ser vi fram emot nästa programpunkt: Marcialonga med Daniel Tynell den 8 mars.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.